gassin

 

Op zo’n 200 meter hoogte kan je het dorp Gassin vinden. Het ligt in de buurt van Saint-Tropez en je hebt er enkele prachtige uitzichtpunten. Onder andere op de baai van Saint-Tropez en zelfs op de besneeuwde bergtoppen van de Alpen.

Ligging

Gassin ligt in de buurt van de badplaats Saint-Tropez. Er moet zo’n 8 kilometer worden overbrugd. Saint-Tropez is een leuke plek om rond te kuieren en is één van de bekendere punten van de Provence. Net zoals in Monaco kan men hier in het hoogseizoen ook een hoop superrijken opmerken, maar Saint-Tropez heeft een pak meer te bieden. De kans is dus aanzienlijk dat tijdens een rondreis deze plek wordt aangedaan.

De route zal je misschien van Nice, via Cannes en Saint-Tropez naar Gassin voeren. Van daaruit trek je dan misschien verder richting Marseille. Een hoop zal dus afhangen van de route. Speciaal honderd kilometer extra rijden enkel en alleen om dit dorpje te bezoeken, dat is misschien niet zo’n goede zet. Er – en passant – eens halt houden kan nooit kwaad.Booking.com


Booking.com

Algemeen