blog

Rondreizen in Amerika met kinderen

Rondreizen in Amerika met kinderen

Veel mensen stoppen met rondreizen zodra ze kinderen hebben. Voor kinderen is het namelijk erg vermoeiend om constant van slaapplaats te wisselen en iedere dag hun eigen bagage te dragen. Je kan wel vouwwagens kopen maar dan is de bagage weer het probleem. Daarom is het voor de kleine wereldreizigers onder ons ideaal om rond te trekken met de camper. Hier heb je een vaste slaapplek en heb je geen bagage die je iedere keer moet in- en uitpakken. Op deze manier kunnen de papa’s en mama’s meer van de wereld zien en hebben de kinderen ook een top vakantie!

Camper huren in Amerika

Een echte aanrader is om met de kinderen erop uit te gaan en een camper huren in Amerika. Dit is namelijk een perfect land om met de camper rond te trekken. Hier is zelfs een speciale route bedacht die perfect is voor de camper, de ouders en de kinderen. Deze route bestaat uit 4000 kilometer en je bent ongeveer 23 dagen onderweg. De route begint in Los Angeles. Hier kun je de beroemde Hollywood letters bekijken en opzoek gaan naar de bekendste filmsterren. Voor de kinderen is het erg leuk om Disney World te bezoeken.

Vanuit Los Angels rijd je met de camper naar Joshua Tree National Park in Californië. Vanuit daar ga je over de beroemde weg Route 66 naar de Grand Canyon. Onderweg kom je een leuk dierenpark tegen waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Nadat de Grand Canyon vanaf alle hoeken is bekeken, kan de reis verder naar Monument Valley. Dit is bekend van de cowboys en indianen. Verzin voor de kinderen een spannend verhaal om de rondleiding ook voor hun leuk te maken.

Las Vegas

Nu er een aantal dagen is rondgetrokken in de prachtige natuur van Amerika, is het tijd om te reizen naar de grote stad Las Vegas. Voor de kinderen is hier ontzettend veel te doen. Zo kunnen zij naar M&M world, een mooie fonteinen show bekijken of in een van de vele achtbanen die zich in de stad bevinden. De mooie reis eindigt in San Francisco. Hier kan je naar de zeehonden gaan kijken en naar het Golden Gate National Recreation Area gaan. Op deze mooie locatie kan je de fantastische reis met het hele gezin goed afsluiten.

 

Algemeen